Teamshop TegenKK Title Image
(2 Producten)
Maat
Kanker is al jaren een van de meest gebruikte scheldwoorden in Nederland. En dat terwijl woorden net als een klap in je gezicht, serieus pijn doen.
We willen dat dit stopt. Draag de #TegenKK mouw badge samen met jouw sportteam op het shirt en laat zien dat jullie ook tegen het schelden met kanker zijn.
Over JAKO

Van in een garage tot de toonaangevende leverancier in teamsport. Het succesverhaal van JAKO begon in 1989 en duurt tot op de dag van vandaag voort. Sinds de oprichting heeft JAKO zich als doel gesteld de ideale partner te zijn voor alle teams. In Duitsland, over de hele wereld en van de kleinste competitie tot de Champions League. WE ARE TEAM !
Leven met kanker

Kanker ontwricht je leven. Of je het nu zelf hebt, of iemand om wie je geeft. Welke kankersoort het ook is en welke behandeling je ook krijgt, de gevolgen zijn meestal overweldigend.

De diagnose en behandeling van kanker vragen lichamelijk, emotioneel én geestelijk veel. Dat weten we bij KWF als geen ander. Daarom vind je hier informatie over kanker en leven met of na deze ziekte.