JAKO Underwear keeper tight

Beschikbaar tot 2025
Unisex (€ 27,99)
XS
S
M
L
XL
XXL
€ 27,99
Prijs incl. 21% BTW excl. verzendkosten
artikel onmiddellijk beschikbaar
Leverbaar binnen 3 werkdagen
Unisex
Maat
XS
Prijs
€ 27,99
Aantal
Maat
S
Prijs
€ 27,99
Aantal
Maat
M
Prijs
€ 27,99
Aantal
Maat
L
Prijs
€ 27,99
Aantal
Maat
XL
Prijs
€ 27,99
Aantal
Maat
XXL
Prijs
€ 27,99
Aantal
Alles in het winkelmandje
 
Beschrijving
Het elastische materiaal van de Underwear-keepertight met licht compressieve werking geeft de keeper de nodige bewegingsvrijheid, om ieder hard schot te counteren. De comfortboord in combinatie met de soepele heup- en dijbeenpolstering garanderen een optimale fit. De Underwear-keepertight is vervaardigd van 87% Polyester en 13% Elasthan. Het underwear voor doelmannen past nauw om het lichaam. Dankzij de geïntegreerde KEEP DRY-functie wordt vocht van het lichaam afgevoerd, doorheen het textiel. De Underwear-keepertight is verkrijgbaar in zwart, in de maten XS - XXL.
Details
  • Elastisch materiaal met licht compressieve werking
  • Polyester-Stretch-Tech
  • Comfort-boord
  • Bodyfit
  • Flexibele heup- en dijbeenpolstering
Materiaal
  • 83 % Polyester, 17 % Elastaan
Microfijne vezels voeren vocht direct naar buiten af. Het materiaal droogt zeer snel, beschermt tegen afkoeling en zorgt ervoor dat u een aangenaam lichaamsgevoel behoudt tijdens het sporten.
40° kreukherstellendNiet blekenDrogen op lage temperatuurMatig heet strijkenChemisch reinigen/droogkuis
Welkom bij het JAKO-team!

Meer dan 100.000 teams in meer dan 50 landen vertrouwen op JAKO. Van de districtscompetitie tot de Champions League. Bambini's, eerste elftallen en senioren. Profiteer nu van het partnerschap tussen uw club, uw plaatselijke sportwinkel en JAKO.
Over JAKO

Van in een garage tot de toonaangevende leverancier in teamsport. Het succesverhaal van JAKO begon in 1989 en duurt tot op de dag van vandaag voort. Sinds de oprichting heeft JAKO zich als doel gesteld de ideale partner te zijn voor alle teams. In Duitsland, over de hele wereld en van de kleinste competitie tot de Champions League. WE ARE TEAM !
Duurzaamheid

Als teamsporters weten wij dat duurzaamheid niet op zichzelf staat. Verantwoord gebruik van grondstoffen, goede arbeidsomstandigheden in de toeleveringsketen en vele andere factoren bepalen onze toekomst. Samen kunnen we de wereld duurzamer maken, elke dag. Ontdek nu het platform "Our Team for a better World "!