JAKO Trainingsbal Performance

Beschikbaar tot 2023
Overige maten algemeen (€ 31,99)
4
5
€ 31,99
Prijs incl. 21% BTW excl. verzendkosten
artikel onmiddellijk beschikbaar
Leverbaar binnen 3 werkdagen
Overige maten algemeen
Maat
4
Prijs
€ 31,99
Aantal
Maat
5
Prijs
€ 31,99
Aantal
Alles in het winkelmandje
 
Beschrijving
Duurzame trainingsbal met blaas van natuurrubber
De 32 panel-constructie van de JAKO-trainingsbal Performance beschermt de blaas van natuurrubber binnenin en leent zich optimaal voor voortdurend gebruik op training, waarbij de bal constante speeleigenschappen behoudt. Het FIFA BASIC-certificaat garandeert dat deze bal voldoet aan de belangrijkste criteria zoals performantie, precisie, veiligheid en duurzaamheid.
Details
  • FIFA BASIC-goedgekeurde trainingsbal
  • Blaas van natuurrubber
  • Hybrid Technologie
  • 32 panel
Welkom bij het JAKO-team!

Meer dan 100.000 teams in meer dan 50 landen vertrouwen op JAKO. Van de districtscompetitie tot de Champions League. Bambini's, eerste elftallen en senioren. Profiteer nu van het partnerschap tussen uw club, uw plaatselijke sportwinkel en JAKO.
Over JAKO

Van in een garage tot de toonaangevende leverancier in teamsport. Het succesverhaal van JAKO begon in 1989 en duurt tot op de dag van vandaag voort. Sinds de oprichting heeft JAKO zich als doel gesteld de ideale partner te zijn voor alle teams. In Duitsland, over de hele wereld en van de kleinste competitie tot de Champions League. WE ARE TEAM !
Duurzaamheid

Als teamsporters weten wij dat duurzaamheid niet op zichzelf staat. Verantwoord gebruik van grondstoffen, goede arbeidsomstandigheden in de toeleveringsketen en vele andere factoren bepalen onze toekomst. Samen kunnen we de wereld duurzamer maken, elke dag. Ontdek nu het platform "Our Team for a better World "!