JAKO Keeperhandschoen Performance Basic Junior RC

Beschikbaar tot 2023
Handschoenen (€ 15,99)
3
4
5
6
7
8
€ 15,99
Prijs incl. 21% BTW excl. verzendkosten
artikel onmiddellijk beschikbaar
Leverbaar binnen 3 werkdagen
Handschoenen
Maat
3
Prijs
€ 15,99
Aantal
Maat
4
Prijs
€ 15,99
Aantal
Maat
5
Prijs
€ 15,99
Aantal
Maat
6
Prijs
€ 15,99
Aantal
Maat
7
Prijs
€ 15,99
Aantal
Maat
8
Prijs
€ 15,99
Aantal
Alles in het winkelmandje
 
Beschrijving
Perfecte keeperhandschoen voor kinderen en jongeren
De JAKO-keeperhandschoen Performance Basic Junior RC is beschikbaar vanaf maat 3 t.e.m. maat 8. Daarmee is deze keeperhandschoen ook geschikt voor de jongste keepers. De Regular Cut van de keeperhandschoen vergroot het vangoppervlak en zorgt voor een aangename luchtcirculatie tussen de vingers. De ademende inzetten bevorderen verder het draagcomfort van de handschoen. Dankzij de zij-opening met omlopende sluitingsband zijn deze keeperhandschoenen gemakkelijk aan en uit te trekken. Bovendien zitten ze stevig bij elke training of wedstrijd. Het Haftschuim van hoge, Duitse kwaliteit garandeert de beste grip en een hoge slijtvastheid.
Details
  • Haftschuim van Duitse kwaliteit
  • Zij-opening met omlopende sluitingsband
  • Regular Cut
  • Ademende inzetten
Welkom bij het JAKO-team!

Meer dan 100.000 teams in meer dan 50 landen vertrouwen op JAKO. Van de districtscompetitie tot de Champions League. Bambini's, eerste elftallen en senioren. Profiteer nu van het partnerschap tussen uw club, uw plaatselijke sportwinkel en JAKO.
Over JAKO

Van in een garage tot de toonaangevende leverancier in teamsport. Het succesverhaal van JAKO begon in 1989 en duurt tot op de dag van vandaag voort. Sinds de oprichting heeft JAKO zich als doel gesteld de ideale partner te zijn voor alle teams. In Duitsland, over de hele wereld en van de kleinste competitie tot de Champions League. WE ARE TEAM !
Duurzaamheid

Als teamsporters weten wij dat duurzaamheid niet op zichzelf staat. Verantwoord gebruik van grondstoffen, goede arbeidsomstandigheden in de toeleveringsketen en vele andere factoren bepalen onze toekomst. Samen kunnen we de wereld duurzamer maken, elke dag. Ontdek nu het platform "Our Team for a better World "!