Filter tonen
Sorteren op
Filter
Farbe
Größe

JAKO sportmutsen

Een dikke sportmuts houdt je lekker op temperatuur. Ook als het buiten flink koud is. In onze officiële shop vind je uiteenlopende soorten mutsen voor tijdens je training, wedstrijd of workout. Wil je als team een eenheid uitstralen? Personaliseer en bestel dan een muts voor alle teamleden.
 

Sportmutsen voor heren, dames en kinderen

Al onze sportmutsen zijn unisex, dus geschikt voor dames en heren. Ze zijn bijna allemaal verkrijgbaar in twee maten: Junior voor kinderen en Senior voor volwassenen.
 

Soorten sportmutsen

Heb je een voorkeur voor een gebreide of een fleece muts, of ga je liever voor een beanie? Alle varianten houden zowel je hoofd als je oren warm. We hebben gegarandeerd de juiste kleur voor je sportoutfit. Kies uit blauw, grijs, groen, zwart, rood, geel en donkerblauw. Voor wie liever geen muts draagt, maar wel warme oren wil, hebben we de hoofdband.
 

Geschikt voor diverse sporten

Een muts is geschikt voor alle buitensporten. Denk aan voetbal, handbal, volleybal en hardlopen. Maar ook voor workouts die lichamelijk minder intensief zijn. Denk aan yoga of het maken van een lange wandeling in je vrije tijd.
 

Voordelen van JAKO sportmutsen

Tijdens het sporten is het belangrijk om op temperatuur te blijven. Daardoor haal je meer uit je workout en maak je de kans op blessures een stuk kleiner. Je koelt het snelste af via de lichaamsdelen die niet bedekt zijn. Je hoofd is daar een goed voorbeeld van. Een muts houdt de warmte goed vast, zonder dat het oncomfortabel wordt. Door het ademende materiaal blijft de muts altijd comfortabel. Vocht wordt naar buiten afgevoerd, waar het snel droogt.
 

Bestel eenvoudig online

Bestel vandaag nog je sportmuts in onze officiële shop. Hier vind je het grootste up-to-date assortiment. Over 1-3 werkdagen heb je je bestelling in huis. Heb je vragen over een muts of een ander item? Neem dan contact met ons op via e-mail, telefoon, Facebook of Twitter. Contact.