Favorietenlijstje

De artikellijst van je teamshop is nog leeg.

. Momenteel bevat de teamshop nog geen artikelen.
Je kan in de teamshop eenvoudig artikelen voor jullie teamkledij toevoegen. Hiervoor klik je gewoon op het hartje bij het artikel van je keuze, waarna je dit in je gewenste teamshop onderbrengt. Zodra een artikel in een teamshop is opgeslagen, herken je dit aan het blauwe hartsymbool.
Wat zijn favorieten?
In uw favorieten kan u zowel artikelen uit het hele JAKO-gamma als gepersonaliseerde artikelen onderbrengen. U kan uw favorieten als merklijst gebruiken of ze aan de buitenwereld tonen via volgende opties:

- Een link delen
- Maak een PDF-catalogus
- Maak een webcatalogus
- Stel een teamshop samen

Een Link delen
Maak een link aan die u gemakkelijk kan delen met partners of klanten. Deze zullen de lijst van de door u gekozen artikelen zien zonder te moeten inloggen.

Maak een PDF-catalogus
Maak een PDF-catalogus van de door u geselecteerde artikelen. U kan de kleur van uw ontwerp kiezen en uw persoonlijke logo toevoegen.

Stel een teamshop samen
Stel uw eigen individuele teamshop samen met uw selectie aan artikelen. U kan de kleur van uw ontwerp kiezen, alsook uw logo en eigen teksten toevoegen. U beslist zelf of de winkel voor het brede publiek toegankelijk is of enkel via wachtwoord. Bestellingen via de teamshop kunnen rechtstreeks door JAKO worden verwerkt of per e-mail naar u worden verzonden.